Jouw Vloerenlegger

Over mij

Even kennismaken

Mijn naam is Robert Poolen en ik ben de eigenaar van Jouw Vloerenlegger. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer, iemand die een vloer kan leggen of een traprenovatie, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn passie voor het vloeren leggen in combinatie met mijn jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ik je hiermee buitengewoon goed kan helpen.

Je kunt bij mij terecht voor alle soorten harde vloeren. Hierbij kun je denken aan houten vloeren, laminaatvloeren en PVC vloeren. Indien je kiest voor een PVC vloer, kan ik, indien nodig, ook de vloer egaliseren. Wanneer de vloer netjes gelegd is, kan ik deze zorgvuldig afwerken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van MDF plinten. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor traprenovaties.

Voor de bovengenoemde werkzaamheden kun je zowel als particulier of als bedrijf bij mij terecht. Bij voorkeur maak ik een afspraak om bij je langs te komen, zodat ik de ruimte kan bekijken en alle benodigde gegevens kan noteren en opmeten. Mocht je meer informatie willen of een offerte aan willen vragen? Dan kun je hiervoor vrijblijvend bij mij terecht. Je kunt mij een bericht sturen en ik zal dan direct contact met je opnemen.

Waarom kiezen voor Jouw Vloerenlegger?

  Jarenlange ervaring
  Particulier & Zakelijk
 Ik kom op locatie voor inmeten & inspectie
  Snelle service & Contact
  Klantbeoordeling 4.9 van 5.0 *****
  Kleinschalig en persoonlijk

Kom in contact

Jouwvloerenlegger