Jouw Vloerenlegger

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Houten vloer

Laminaat vloer

Egaliseren

Onderhoud van bestaande houten vloer

Heeft je houten vloer onderhoud nodig? Veel mensen hebben hier zelf geen zin in. Daardoor wordt het ook vaak vergeten en uitgesteld. Toch is het zeer belangrijk om dit te doen. Ik kan dit overnemen van je en zorg dat  je jaarlijks een herinnering krijgt dat jouw vloer aan de beurt is.

Hiervoor sluit je geen contract af, dus je zit nergens aan vast. Je kan zelf bepalen of je het nodig vindt of niet.

Houten vloeren

Een vloer is een bepalend onderdeel van de woning en is vaak het eerste wat mensen zien. Wanneer je kiest voor een houten vloer, dan kan deze op twee manieren geplaatst worden. De vloer kan verlijmd worden of zwevend geplaatst worden.

Wanneer je al een houten vloer gekocht hebt en op zoek bent naar een professional die voor jou de vloer legt, dan kun je contact met mij opnemen. Ik help je hier graag mee verder. Wil je een offerte aanvragen voor het leggen van jouw houten vloer, dan kun je deze hier vrijblijvend aanvragen. Ik zal vervolgens een afspraak met je maken om de ruimte te komen bekijken en met je kennis te maken. Daarnaast zal ik de vloer nauwkeurig inmeten zodat ik je een scherpe prijs kan aanbieden.

Houten vloeren schuren en behandelen

Is je parketvloer na jarenlang woonplezier toe aan een opknapbeurt? Betrek je een nieuwe woning waar een goede houtenvloer in ligt en is de vloer aan een opknapbeurt toe? Ik kan je vloer weer de uitstraling geven van weleer. Een nieuwe kleur op je vloer? De keus in kleuren is groot, van licht tot donker, warm of in een moderne grijstint.

Met de huidige moderne afwerkingsmethoden is onderhoud aan je vloer eenvoudiger dan vroeger. Vlekken, krassen of deukjes zijn weg te werken. Ook vloeren met een dunnere toplaag kunnen we vaak probleemloos opknappen, belangrijk is wel om van te voren te bekijken of de dikte nog voldoende is. Om dit te bekijken kom ik eerst bij je thuis om de vloer te bekijken en voor advies in kleur of afwerking.

Met het opknappen en schuren van je parket of houten vloer kwam er vroeger nog wel eens flink wat stof vrij. Gelukkig heb ik tegenwoordig de juiste machines met HePa filters die de meeste stof afzuigen, het zogenaamde Stofarm schuren (Arbo verplicht!). Hierdoor is een grote schoonmaak na mijn werkzaamheden in de meeste gevallen niet meer nodig.

Laminaat vloer

Wanneer je een mooie laminaatvloer gekocht hebt, wil je natuurlijk dat deze met veel zorg en deskundigheid gelegd wordt. Door mijn ruime ervaring zorg ik ervoor dat je de vloer krijgt die je wenst en daarnaast zal ik deze zorgvuldig voor u afwerken. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je mij vrijblijvend benaderen voor meer informatie of een offerte.

PVC vloer

Ook voor het leggen en afwerken van een PVC vloer kun je bij mij terecht. Indien het nodig is om de vloer van tevoren te egaliseren, kan ik dit ook vakkundig voor je realiseren. Dit kan nodig zijn wanneer de PVC vloer bijvoorbeeld verlijmd gelegd moet worden. Mijn kennis en ervaring zorg ik ervoor dat je de vloer krijgt die je voor ogen hebt.

Ook voor meer informatie over (het leggen van) PVC vloeren of een offerte, mag je vrijblijvend contact met mij opnemen.

Egaliseren

Het zou zonde zijn als een slechte ondervloer ervoor zorgt dat je gekozen vloer niet tot zijn recht komt. Bij het leggen van een vloer kan het nodig zijn om de vloer te egaliseren, bijvoorbeeld wanneer je een PVC vloer verlijmd wilt laten leggen. Bij het egaliseren van een vloer wordt de vloer glad en vlak gemaakt. Dit betekent niet dat de vloer daarna waterpas is.

Wil je jouw vloer laten egaliseren, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik kan je dan verder informeren of een afspraak met je maken.

Randafwerking (plinten) plaatsen

Een mooie MDF plint laten plaatsen of platte afwerklijsten op je laminaatvloer. Dit allemaal kan ik voor je uitvoeren. Ook kan ik eventueel de plinten en afwerklijsten voor je bestellen en plaatsen. Er zijn heel veel mogelijkheden, soorten en maten.

Wil je dit ook? Neem dan even contact met mij op voor je vragen. Ik help je graag en vrijblijvend verder.